• Lorem ipsum

De eyecatcher in jouw interieur

Of je nu gaat voor een strakke, moderne of landelijke uitstraling of juist voor een klassieke, een stalen deur past in iedere woning. Kies hier de deur waarnaar u opzoek bent:

De eyecatcher in jouw interieur

Een taatsdeur is misschien wel de makkelijkste keuze onder onze stalen eyecatchers. Eentje die dichtvalt als je dat wilt. Maar het is ook een deur die open blijft staan zodra je de deur open doet. De ideale deur voor bijvoorbeeld tussen de gang en de woonkamer. Taatsdeuren staan er namelijk om bekend dat ze een tweezijdige opening hebben. Dit betekent dat de deur niet maar één kant op draait. Zo kan de deur dus naar binnen en naar buiten draaien. Taatsdeuren worden met een scharnierpunt in het plafond en de vloer gemonteerd waardoor deze tweezijdig te openen is. Het unieke van een taatsdeur is dat deze ‘vrij’ in de opening hangt. Een kozijn is dan ook niet meer nodig.

Een compleet plaatje met een schuifdeur

Met een stalen schuifdeur is het eenvoudig om 2 ruimtes van elkaar te scheiden maar toch een open sfeer te behouden. Er zijn daarin voldoende mogelijkheden; van een enkele schuifdeur welke voor de wand wegschuift of tot dubbele deuren. Deze praktisch stalen binnendeuren passen in elke type woning en elke ruimte.

De voordelen van een stalen schuifdeur

  • Omdat je de schuifdeur niet open hoeft te draaien bespaart een schuifdeur veel ruimte
  • Een stalen schuifdeur klapt niet per ongeluk dicht bij tocht
  • Het hebben van een stalen schuifdeur zorgt voor veel licht in beide kamers

Meer licht in huis met stalen panelen

Maak van één ruimte twee ruimtes met een combinatie van stalen vaste panelen en een stalen deur. Of creëer juist een ‘open’ afscheiding tussen twee aparte ruimtes om ze meer met elkaar te verbinden. Onze vaste stalen panelen zijn er voor alle soorten ruimtes en in meerdere formaten verkrijgbaar.

Een stalen deur op maat?

Op zoek naar een stalen deur in aangepaste afmetingen? Gebruik onze configurator voor maatwerk deuren.

Speciaal verzoek?

Heeft u ideeën voor een complete deur buiten het standaard om? Ons moederbedrijf "Thuis in Staal" helpt u graag verder. Doordat zij het productie proces in eigen hand hebben is bijna alles mogelijk. Van schuine glasliggers tot gouden deuren, Thuis in Staal gaat graag met u in gesprek. Zo ook voor:

  • Douchedeuren/wanden
  • Vouwwanden
  • Telescopische schuifwanden
  • Ongeïsoleerde buitenpuien voor uw veranda

Kijk voor meer informatie op www.thuisinstaal.nl of stuur een e-mail met uw wensen naar [email protected]