Welke stalen deur past bij mij?

Iedereen heeft een andere smaak en andere wensen, daar weten wij bij Staalo alles van. Hierdoor kan er bij ieder type deur gekozen worden uit vier verschillende modellen: vier-vlaks, drie-vlaks, drie-vlaks ongelijk en een kruismodel. Ook de handgrepen kunnen op het gekozen model afgestemd worden. Zo stel je de stalen deur helemaal samen zodat het echt jouw deur wordt!

Stalen taatsdeuren

ISBI_2021-01114

Een deur met een draaicirkel van 300 graden!

Een taatsdeur is misschien wel de makkelijkste deurkeuze onder onze stalen eyecatchers, want met een draaicirkel van 300 graden is het mogelijk om de deur naar 2 zijden te open! Zéér comfortabel! De deur hangt als het ware vrij in de opening en hierdoor, zonder kozijn. Hierdoor krijgt de deur een strakke en suptiele uitstraling. Wij leveren de stalen taatsdeuren enkel, dubbel en ook in combinatie met één of twee vaste panelen. 

Stalen taatsdeuren

Stalen scharnierdeuren met kozijn

ISBI_2021-01283

De deur welke goed afsluit

Ben je op zoek naar een deur die beter afsluit dan een taatsdeur? Kies dan voor een scharnierdeur. Deze deur werkt net zoals de scharnierdeur zoals je hem kent en hangt op drie zogeheten aanlaspaumelles. Hierdoor krijg je naast de deur ook een stomp kozijn. Dicht moet immers dicht zijn. Iets waar het bijgeleverde magneetsluiting voor zorgt. Zo is een stalen scharnierdeur niet alleen een praktische, maar ook nog eens een hele stijlvolle oplossing! Ook deze deur kan in combinatie met vaste panelen geleverd worden.

Stalen scharnierdeuren

Stalen schuifdeuren

ISBI_2021--4

Perfect om ruimte te besparen

Heb je altijd al gedroomd van een stalen deur in huis? Maar heb je alleen geen ruimte om een deur open te slaan. Dan is een schuifdeur de oplossing. Met onze betaalbare stalen designs is de luxe, industriële uitstraling voortaan voor iedereen weggelegd. Onze schuifdeuren kunnen gemonteerd worden aan het plafond of aan de wand. Zeer geschikt om een kamer en suite situatie te creëren. De schuifdeuren zowel enkel als dubbel te verkrijgen.

Stalen schuifdeuren

Vaste vensters

Vast stalen venster - 2580x915mm van Staalo.nl 2 vlaks ongelijk