Schuifdeuren van Staalo

Schuifdeuren van Staalo

De Design Line schuifdeuren van Staalo worden helemaal op maat gemaakt en zijn ontwikkeld met de gedachte dat de stalen schuifdeuren helemaal naar eigen smaak en wens kan worden samengesteld. Er kan dan ook gekozen worden uit verschillende RAL en Anodic kleuren. Ook hebben we bij Staalo een ruim assortiment handgrepen. De keuze qua type glas is enorm: helder glas, melkglas, grijs getint glas, brons glas en deep black glas. Ga naar de stalen deuren configurator en ontwerp jouw droomdeur.

Alles is mogelijk!

Bij Staalo zijn er schuifdeuren in allerlei verschillende designs en voor verschillende toepassingen. We leggen je graag uit wat de voor- en nadelen van scharnierdeuren zijn. De Scharnierdeuren van Staalo worden altijd op maat gemaakt. Het plaatsen van een schuifdeur komt heel precies. Ons montageteam kan jou hier bij helpen. Onze monteurs komen daarom ook altijd vooraf inmeten om te zorgen dat de deur(en) precies passen. Heb je liever een stalen deur zonder kozijn, dan zijn de stalen taatsdeuren van Staalo ook zeer geschikt.

WhatsApp Image 2023-05-17 at 14.23.32

Wat zijn schuifdeuren?

Onze schuifdeuren zijn er in allerlei verschillende designs en toepassingen. We leggen je graag uit wat de voor- en nadelen van schuifdeuren zijn. Een stalen schuifdeur is een type deur dat gemaakt is van staal en die schuift via een rails. En passen heel goed in smalle ruimtes waar je niet de ruimte hebt om deuren open te slaan. Schuifdeuren kunnen als enkelvoudige en als dubbele schuifdeur uitgevoerd worden, afhankelijk van de gewenste breedte van de doorgang.

Onze deuren wordt vaak gebruikt in zowel commerciële als residentiële gebouwen vanwege hun duurzaamheid, veiligheid en mooie moderne uitstraling.

Heb je liever een stalen deur zonder kozijn, dan zijn de stalen taatsdeuren van Staalo ook zeer geschikt.

Stel hier jouw eigen schuifdeur samen

ISBI_2021-01206

Hoe wordt een stalen deur of venster van Staalo gemaakt?

Stalen deuren en vensters van Staalo kunnen natuurlijk op verschillende manieren worden gefabriceerd en gemonteerd. Staalo werkt met een uniek eigen gepatenteerd systeem voor onze profielen, dit is waar uniek design om draait. De productie van de deur volgt altijd hetzelfde proces; van stalen buis tot mooie gecoate design deur of een venster in de vorm die je graag wil.

Profielen worden gemaakt op CNC-machines voor een snelle en hele accurate productie. Als het stalen frame in zijn geheel in de gekozen vorm is gelast, de scharnieren of rails zijn toegevoegd en de basis afgerond is, wordt dit gepoedercoat en krijgt het de gekozen kleur. Nu zetten we in de laaste stap het gekozen glas in de deuren, kitten we het glas af en verpakken we de taatsdeur voor transport. Jouw nieuwe taatsdeur of venster van Staalo klaar nu klaar om gemonteerd te worden.

Zien hoe wij onze deuren en vensters maken? Wij bieden een fabrieksrondleiding aan als je onze Showroom in Barneveld bezoekt. Kom gerust eens langs in Barneveld.

Plan een bezoek aan onze werkplaats

Zelf samenstellen met onze configurator

Bij Staalo proberen we het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Hoe fijn is het dat je zelf vanaf de bank kan kijken welke stalen deur je mooi vindt en hoe jouw droomdeur er uit komt te zien?! Daarom hebben we een mooie configurator ontwikkeld waarin je jouw eigen ontwerp kan samenstellen. 

Door in de configurator simpel van boven naar beneden alle stappen te doorlopen, ontwerp je een complete stalen deur die voldoet aan jouw wensen.

Stalen taatsdeuren, stalen scharnierdeuren, stalen schuifdeuren of vast stalenvensters, alle vormen, maten, en kleuren zijn mogelijk! 

Stel hier je droomdeur samen

Ik wil graag persoonlijk advies

Natuurlijk snappen wij bij Staalo dat het ook heel fijn kan zijn om persoonlijk contact te hebben met onze adviseurs, of tijdens een afspraak in onze showroom samen met een adviseur alle mogelijkheden door te spreken onder het genot van een kop koffie.

Je bent dan ook van harte welkom in de grootste showroom van Nederland om te kijken naar alle mogelijkheden.

Wij zitten klaar om een afspraak met je te maken. Je kunt ons bereiken op: +31 342 221 144 of mailen naar info@staalo.eu

Ik wil graag een advies gesprek inplannen

Vragen over schuifdeuren

Hoe en waarvan worden de deuren gemaakt?
Wat zijn de voordelen van stalen schuifdeuren?
Welke maat moet mijn opening zijn?
Kunnen jullie ook deuren maken, zoals ik zelf (of mijn architect) heb ontworpen?