Scharnierdeuren van Staalo

Scharnierdeuren van Staalo

De scharnierdeuren worden helemaal op maat gemaakt en zijn ontwikkeld met de gedachte dat de stalen scharnierdeurdeur helemaal naar eigen smaak en wens kan worden samengesteld. Er kan dan ook gekozen worden uit verschillende RAL en Anodic kleuren. De keuze qua type glas is enorm: helder glas, melkglas, grijs getint glas, brons glas en deep black glas. 

Alles is mogelijk!

Bij Staalo zijn er scharnierdeuren in allerlei verschillende designs en toepassingen. We leggen je graag uit wat de voor- en nadelen van scharnierdeuren zijn. Binnen Staalo is geen vraag te gek. De scharnierdeuren zijn voorzien van een stalen kozijn. Heb je niet de ruimte voor openslaande deuren, dan kun je altijd kijken bij onze stalen schuifdeuren. Heb je liever een stalen deur zonder kozijn en een deur die naar 2 kanten open gaat? Dan zijn de stalen taatsdeuren van Staalo ook zeer geschikt.

WhatsApp Image 2023-05-17 at 14.26.17

Een scharnierdeur gemaakt door Staalo.

Een scharnierdeur is een type deur dat gemaakt is van staal en draait op scharnieren (ook wel paumellen genoemd) en zijn voorzien van een stalen kozijn. De scharnierdeuren kun je in een enkele en dubbele uitvoering kopen, met of zonder zijlichten! Dit hangt sterk samen met de maat van de wand waar de deuren in moeten komen. 

Over het algemeen biedt een stalen scharnierdeur een combinatie van duurzaamheid, veiligheid en esthetiek, waardoor deze deur een populaire keuze is in verschillende soorten woningen en gebouwen.

Stel hier jouw eigen scharnierdeur samen

Zelf samenstellen met onze configurator

Bij Staalo proberen we het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Hoe fijn is het dat je zelf vanaf de bank kan kijken welke stalen deur je mooi vindt en hoe jouw droomdeur er uit komt te zien?! Daarom hebben we een mooie configurator ontwikkeld waarin je jouw eigen ontwerp kan samenstellen. 

Door in de configurator simpel van boven naar beneden alle stappen te doorlopen, ontwerp je een complete stalen deur die voldoet aan jouw wensen.

Stalen taatsdeuren, stalen scharnierdeuren, stalen schuifdeuren of vast stalenvensters, alle vormen, maten, en kleuren zijn mogelijk! 

Stel hier je droomdeur samen

Ik wil graag persoonlijk advies

Natuurlijk snappen wij bij Staalo dat het ook heel fijn kan zijn om persoonlijk contact te hebben met onze adviseurs, of tijdens een afspraak in onze showroom samen met een adviseur alle mogelijkheden door te spreken onder het genot van een kop koffie.

Je bent dan ook van harte welkom in de grootste showroom van Nederland om te kijken naar alle mogelijkheden.

Wij zitten klaar om een afspraak met je te maken. Je kunt ons bereiken op: +31 342 221 144 of mailen naar info@staalo.eu

Ik wil graag een advies gesprek inplannen

De meest gestelde vragen over scharnierdeuren van Staalo

Wat zijn stalen scharnierdeuren?
Wat zijn de voordelen van stalen scharnierdeuren?
Hoe en waarvan worden de deuren gemaakt?
Kunnen jullie ook deuren maken, zoals ik zelf (of mijn architect) heb ontworpen?
Kunnen stalen scharnierdeuren worden aangepast aan specifieke afmetingen en unieke vlakverdelingen?