Taatsdeuren van Staalo

Taatsdeuren van Staalo

De stalen taatsdeuren van Staalo worden helemaal op maat gemaakt en zijn ontwikkeld met de gedachte dat de stalen taatsdeuren helemaal naar eigen smaak en wens kunnen worden samengesteld. Er kan dan ook gekozen worden uit verschillende RAL en Anodic kleuren. Daarnaast hebben we bij Staalo een ruim assortiment handgrepen. De keuze qua type glas is ook enorm: helder glas, melkglas, grijs getint glas, brons glas en deep black glas. Ga naar de stalen deuren configurator en ontwerp jouw droomdeur.

Alles is mogelijk!

Bij Staalo zijn er taatsdeuren in allerlei verschillende designs en toepassingen. We leggen je graag uit wat de voor- en nadelen van taatsdeuren zijn. De taatsdeuren van Staalo worden altijd op maat gemaakt. Het plaatsen van een taatsdeur komt heel precies en hier kan onze montagepartner jou bij helpen. Zij komen daarom ook altijd vooraf inmeten om te zorgen dat de deur(en) precies passen. Heb je liever een stalen deur met kozijn, dan zijn de stalen scharnierdeuren van Staalo ook zeer geschikt. Toch liever een deur die nagenoeg geen ruimte in beslag neemt bij het openen? Neem dan een kijkje bij onze schuifdeuren van Staalo.

Cynthia van het Spijker - Dubbele taatsdeuren kruismodel

Informatie over de taatsdeuren van Staalo

Een taatsdeur is een deur die beide kanten op draait, waarbij de scharnierpunten zich aan de boven en onderkant van de deur bevinden, op 72mm vanaf de muur. Wij gebruiken geen ouderwetse vloerpotten, wij gebruiken het nieuwe systeem. Hierbij zit het taatscharnier geïntegreerd in de deur, hierdoor is een minimale montage op uw vloer voldoende. Onze taatsdeuren zijn in allerlei maten te bestellen bij Staalo.

Een softclose systeem voor taatsdeuren is een mechanisme dat is ontworpen om de beweging van een taatsdeur te vertragen en de deur op een gecontroleerde manier te laten sluiten. Dit systeem zorgt ervoor dat de deur zachtjes en geruisloos sluit, in tegenstelling tot een gewone deur die kan dichtslaan. Naast dat een softclose systeem het dichtslaan van deuren voorkomt, draagt deze ook bij aan een rustigere vredigere omgeving in huis of op kantoor. Het softclose systeem wordt geïntegreerd in het ontwerp van de taatsdeur en is onzichtbaar wanneer de deur geïnstalleerd is.

Hold-open en softclose systeem

Een hold-open systeem voor taatsdeuren is een mechanisme dat ervoor zorgt dat de taatsdeur in een bepaalde positie blijft staan zonder te bewegen of te sluiten. Dit kan handig zijn in situaties waarin de deur open moet blijven staan. Bijvoorbeeld om lucht door te laten of om toegang te bieden tot een andere kamer of ruimte.

Stel hier je eigen taatsdeur samen

ISBI_2021-01206

Hoe wordt een stalen deur of venster van Staalo gemaakt?

Stalen deuren en vensters van Staalo kunnen natuurlijk op verschillende manieren worden gefabriceerd en gemonteerd. Staalo werkt met een uniek eigen gepatenteerd systeem voor onze profielen, dit is waar uniek design om draait. De productie van de deur volgt altijd hetzelfde proces; van stalen buis tot mooie gecoate design deur of een venster in de vorm die je graag wil.

Profielen worden gemaakt op CNC-machines voor een snelle en hele accurate productie. Als het stalen frame in zijn geheel in de gekozen vorm is gelast, de scharnieren of rails zijn toegevoegd en de basis afgerond is, wordt dit gepoedercoat en krijgt het de gekozen kleur. Nu zetten we in de laaste stap het gekozen glas in de deuren, kitten we het glas af en verpakken we de taatsdeur voor transport. Jouw nieuwe taatsdeur of venster van Staalo klaar nu klaar om gemonteerd te worden.

Zien hoe wij onze deuren en vensters maken? Wij bieden een fabrieksrondleiding aan als je onze Showroom in Barneveld bezoekt. Kom gerust eens langs in Barneveld.

Plan een bezoek aan onze werkplaats

Zelf samenstellen met onze configurator

Bij Staalo proberen we het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Hoe fijn is het dat je zelf vanaf de bank kan kijken welke stalen deur je mooi vindt en hoe jouw droomdeur er uit komt te zien?! Daarom hebben we een mooie configurator ontwikkeld waarin je jouw eigen ontwerp kan samenstellen. 

Door in de configurator simpel van boven naar beneden alle stappen te doorlopen, ontwerp je een complete stalen deur die voldoet aan jouw wensen.

Stalen taatsdeuren, stalen scharnierdeuren, stalen schuifdeuren of vast stalenvensters, alle vormen, maten, en kleuren zijn mogelijk! 

Stel hier je droomdeur samen

Ik wil graag persoonlijk advies

Natuurlijk snappen wij bij Staalo dat het ook heel fijn kan zijn om persoonlijk contact te hebben met onze adviseurs, of tijdens een afspraak in onze showroom samen met een adviseur alle mogelijkheden door te spreken onder het genot van een kop koffie.

Je bent dan ook van harte welkom in de grootste showroom van Nederland om te kijken naar alle mogelijkheden.

Wij zitten klaar om een afspraak met je te maken. Je kunt ons bereiken op: +31 342 221 144 of mailen naar info@staalo.eu

Ik wil graag een advies gesprek inplannen

De meest gestelde vragen over Taatsdeuren

Wat is een taatsdeur?
Zijn taatsdeuren geschikt voor grote openingen?
Hoe en waarvan worden de deuren gemaakt?
Kunnen jullie ook deuren maken, zoals ik zelf (of mijn architect) heb ontworpen?
Komen jullie mijn situatie inmeten?