stalen deuren van staalo

ISBI_2021-01152

Stalen deuren van Staalo

Stalen deuren zijn er in alle soorten en maten! En voor iedere woning is er wel een passend model te vinden. Een taatsdeur heeft de eigenschap om naar twee kanten toe open te gaan, naar je toe en van je af! Onze Best Seller is ideaal wanneer je je handen vol hebt. De scharnierdeur wordt geleverd met een stalen kozijn waarin de deur dichtvalt, hierdoor kan je een ruimte echt goed aflsuiten tegen tocht! En de schuifdeur is perfect wanneer je niet veel ruimte hebt om een deur open te slaan. Je schuift de deur eenvoudig voor een muur langs of als kamer ensuite tussen twee wanden in. Bekijk welke deur jouw interieur compleet maakt.

Bij Staalo hebben we jaren ervaring in het ontwerpen en maken van stalen deuren. Wij produceren elke deur in onze eigen fabriek in Barneveld. Naast een eigen fabriek hebben we ook de mooiste en één van de grootste showrooms van Nederland waar al soorten en maten deuren en vensters klaarstaan om gezien te worden.

Interesse voor een advies gesprek? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Ik wil graag een advies afspraak inplannen

Zelf samenstellen met onze configurator

Bij Staalo proberen we het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Hoe fijn is het dat je zelf vanaf de bank kan kijken welke stalen deur je mooi vindt en hoe jouw droomdeur er uit komt te zien?! Daarom hebben we een mooie configurator ontwikkeld waarin je jouw eigen ontwerp kan samenstellen. 

Door in de configurator simpel van boven naar beneden alle stappen te doorlopen, ontwerp je een complete stalen deur die voldoet aan jouw wensen.

Stalen taatsdeuren, stalen scharnierdeuren, stalen schuifdeuren of vast stalenvensters, alle vormen, maten, en kleuren zijn mogelijk! 

Stel hier je droomdeur samen

Ik wil graag persoonlijk advies

Natuurlijk snappen wij bij Staalo dat het ook heel fijn kan zijn om persoonlijk contact te hebben met onze adviseurs, of tijdens een afspraak in onze showroom samen met een adviseur alle mogelijkheden door te spreken onder het genot van een kop koffie.

Je bent dan ook van harte welkom in de grootste showroom van Nederland om te kijken naar alle mogelijkheden.

Wij zitten klaar om een afspraak met je te maken. Je kunt ons bereiken op: +31 342 221 144 of mailen naar info@staalo.eu

Ik wil graag een advies gesprek inplannen

ISBI_2021-01206

Hoe wordt een stalen deur of venster van Staalo gemaakt?

Stalen deuren en vensters van Staalo kunnen natuurlijk op verschillende manieren worden gefabriceerd en gemonteerd. Staalo werkt met een uniek eigen gepatenteerd systeem voor onze profielen, dit is waar uniek design om draait. De productie van de deur volgt altijd hetzelfde proces; van stalen buis tot mooie gecoate design deur of een venster in de vorm die je graag wil.

Profielen worden gemaakt op CNC-machines voor een snelle en hele accurate productie. Als het stalen frame in zijn geheel in de gekozen vorm is gelast, de scharnieren of rails zijn toegevoegd en de basis afgerond is, wordt dit gepoedercoat en krijgt het de gekozen kleur. Nu zetten we in de laaste stap het gekozen glas in de deuren, kitten we het glas af en verpakken we de taatsdeur voor transport. Jouw nieuwe taatsdeur of venster van Staalo klaar nu klaar om gemonteerd te worden.

Zien hoe wij onze deuren en vensters maken? Wij bieden een fabrieksrondleiding aan als je onze Showroom in Barneveld bezoekt. Kom gerust eens langs in Barneveld.

Plan een bezoek aan onze werkplaats