• Lorem ipsum
Goed dat je op onze website uit bent gekomen! Bij Staalo ben je aan hét adres voor aan stalen deur in alle standaard maten. Het concept van Staalo werkt als volgt:

De prijs van een stalen taats deur van Staalo
Bij Staalo hanteren wij 1 vaste prijs voor elke deur. Een echte stalen taats deur kost bij ons slechts € 899,-. En dit zonder concessies te doen in de kwaliteit van de deur! Kom gerust langs in onze showroom bij Firma Hout & Staal om de deuren in het echt te bekijken.

Vaste smalle panelen kosten € 599 en een vast breed paneel kost bij ons € 699. 

Verder hanteren wij geen verborgen kosten voor andere maten, verzenden of de keuze voor een handgreep. De prijs die je ziet is de prijs die je uiteindelijk betaalt. 

Het design van een Staalo deur
Staalo heeft 3 designs.

Binnen elke categorie deuren kun je de selectie maken voor welke verdeling jij wilt.

Wij hebben de deuren zo ontwikkeld dat ze van beide zijden hetzelfde aanzicht hebben. Dus niet een mooie en een minder mooie kant, maar 2 mooie kanten! Zo maakt het bij een Staalo stalen taats deur ook niet uit of je hem links of rechtsdraaiend wilt monteren. 

 

Maten
Elke deur is bij ons te bestellen in 4 maten. Dit zijn de meest voorkomende sparingsmaten in nieuwbouwwoningen. Soms kan het bij een huis van 260 cm hoog nodig zijn om een latje tegen het plafond aan te monteren die daarna meegeschilderd wordt in de kleur van het plafond. Dit is afhankelijk van de dikte van de vloer die erop komt.

Wij hanteren de volgende standaard maten. LET OP! Dit zijn de zogenaamde sparingsmaten. Dit is dus de strakke maat die de sparing in de muur dient te hebben. Hierin zit een tollerantie van +2 en -2 milimeter.

  • hoogte: 231,5 cm en breedte: 83 cm
  • hoogte: 258,0 cm en breedte: 83 cm
  • hoogte: 231,5 cm en breedte: 93 cm
  • hoogte: 258,0 cm en breedte: 93 cm

Montage 
De montage dient u zelf uit te voeren of uit te laten voeren door aan klusbedrijf of aannemer. Deze partijen hebben vaak voldoende ervaring met het monteren van een dergelijke deur. De gemiddelde kosten voor het laten monteren voor een stalen taats deur bedragen € 150,- tot € 250,-

DOWNLOAD HIER DE MONTAGEHANDLEIDING

Heb je verder nog vragen over onze deuren? Neem dan gerust contact met ons op per mail of telefoon.