Zo werkt Staalo

Hoe werkt het nu precies?

Prijzen

Bij Staalo hanteren wij 1 vaste prijs voor elke deur. Een echte stalen taatsdeur kost bij ons slechts € 985,-. En dit zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de deur! Kom gerust langs in onze showroom bij ons moederbedrijf Thuis in Staal in Barneveld om de deuren in het echt te bekijken.

Vaste smalle panelen kosten € 675,- en een vast breed paneel kost bij ons € 575,-. 

Verder hanteren wij geen verborgen kosten voor andere maten, verzenden of de keuze voor een handgreep. De prijs die je ziet is de prijs die je uiteindelijk betaalt. 

Design

Staalo heeft 3 designs.

  • 4-vlaks verdeling
  • 3-vlaks verdeling
  • kruis verdeling

Binnen elke categorie deuren kun je de selectie maken voor welke verdeling jij wilt.

Wij hebben de deuren zo ontwikkeld dat ze van beide zijden hetzelfde aanzicht hebben. Dus niet een mooie en een minder mooie kant, maar 2 mooie kanten! Zo maakt het bij een Staalo stalen taatsdeur ook niet uit of je hem links of rechtsdraaiend monteert. 

Maten

Elke deur is bij ons te bestellen in 4 maten. Dit zijn de meest voorkomende sparingsmaten in nieuwbouwwoningen. Soms kan het bij een huis van 260 cm hoog nodig zijn om een latje tegen het plafond aan te monteren die daarna geschilderd wordt in de kleur van het plafond. Dit is afhankelijk van de dikte van de vloer die erop komt.

Wij hanteren de volgende standaard maten. LET OP! Dit zijn de zogenaamde sparingsmaten. Dit is dus de strakke maat die de sparing in de muur dient te hebben. Hierin zit een tolerantie van +2 en -2 millimeter.

  • hoogte: 231,5 cm en breedte: 83 cm
  • hoogte: 258,0 cm en breedte: 83 cm
  • hoogte: 231,5 cm en breedte: 93 cm
  • hoogte: 258,0 cm en breedte: 93 cm

Montage

De montage kunt u zelf of door een aannemer of klusbedrijf laten monteren. Deze partijen hebben vaak voldoende ervaring met het opmeten en monteren van onze stalen deuren. Meer weten? Klik hier om meer te weten te komen over onze montage partners. 

DOWNLOAD HIER DE MONTAGE HANDLEIDING

Heb je verder nog vragen over onze deuren? Neem dan gerust contact met ons op per mail of telefoon.