Uitvoeringen deuren

Basic-line versus Design-line van Staalo

Basic-line versus Design-line van Staalo

Staalo voert twee verschillende type deuren: de Basic Line en de Design Line. Twee lijnen, één gedachte: wij zijn van mening dat wij iedereen, die op zoek is naar een stalen deur, hierin willen voorzien en uiteraard top kwaliteit leveren!

Op sommige vlakken lijken de deuren in deze twee lijnen op elkaar en op andere vlakken verschillen ze van elkaar. Het verschil tussen deze twee verschillende lijnen zit vooral in de mogelijkheden die we bieden om de stalen deur helemaal naar eigen wens te creëren.    

Stel je eigen droomdeur samen!

designline groot bijg

Type, maat, kleur, handgreep en glas keuze

De Design Line is ontwikkeld met de gedachte dat de stalen deur helemaal naar eigen smaak en wens kan worden samengesteld. Er kan dan ook gekozen worden uit verschillende RAL-en Anodic kleuren. De keuze qua type glas is enorm: helder glas, melk glas, grijs getint glas, brons glas en deep black glas. De deur bestaat uit een profiel van 40 mm waarin het glas niet door middel van glaslatten in de deur wordt gezet, maar middels ons eigen unieke systeem waarbij we het glas kitten in het profiel van de deur. Hierdoor ontstaat een zeer strakke design deur.

Super scherp geprijst en snel leverbaar

Basicline groot bijg

Meer dan 350 deuren op voorraad!

De Basic-line is ontwikkeld om een kwaliteitsdeur te leveren die heel scherp geprijsd is. Deze deur is opgebouwd uit glaslatten (zie foto). Deze stalen deur kan worden geleverd in verschillende formaten. De RAL kleur van deze deur betreft 9005 structuur en het type glas dat gebruikt wordt bestaat uit helder veiligheidsglas 33.1. Tevens kan er gekozen worden uit verschillende soorten deurgrepen.