• Lorem ipsum

Rijdende showroom, komt naar u toe!

Rijdende showroom

Zit u na te denken over de aanschaf van stalen deuren? En u wilt ze graag even bekijken, maar past een bezoek aan onze showroom niet in uw drukke planning? Onze rijdende showroom komt graag naar u toe!*

Onze rijdende showroom rijdt elke donderdag een route door heel Nederland. Op afspraak komen wij bij u aan huis langs met een stalen (miniatuur) taatsdeur. Naast het uiterlijk van onze deuren, laten wij ook graag de werking van het taatssysteem zien. Bent u overtuigd? Dan adviseren wij u graag verder over de situatie ter plekke. Misschien is het zelfs al mogelijk om de situatie in te laten meten door onze collega. Hij zal dan zorgen dat u de juiste offerte ontvangt. Neemt u tenslotte de deuren bij ons af? Dan waarderen wij dat enorm en bieden wij u deze service gratis aan.** Anders brengen wij €95,- voorrijkosten in rekening.   

* = Wilt u enkel de situatie laten inmeten en/of monteren? Dan verwijzen wij u graag door naar onze partners. Deze lokale vakman kan binnen een afzienbare tijd bij u langs komen. Soms dezelfde week al!

** = De kosten van de rijdende showroom dienen vooraf via bankoverschrijving te worden voldaan. Bij een bestelling zullen deze kosten in mindering op de eindfactuur worden gebracht.

 

Geen producten gevonden...