• Lorem ipsum

Verzenden

Bij Staalo hebben we ervoor gekozen onze prijzen zo all-inclusive mogelijk te tonen, dus de prijs van een product is inclusief de verzendkosten. Verzenden word gedaan door een extern bedrijf, nadat u bij ons een order heeft geplaatst en deze gereed voor verzending is melden wij de verzending aan en neemt de transporteur contact met u op om een passende aflever afspraak te maken.

Monteren

Onze stalen deuren worden geleverd tot in de woonkamer. Staalo heeft ervoor gekozen echt alleen leverancier te zijn van de deuren en geen montage te bieden, zo kunnen wij ons focussen op het op peil houden van de voorraad en het bewaken van de kwaliteit van onze deuren. Monteren van de deuren is niet moeilijk, maar de planning ervan vergt veel tijd. Dit maakt het duur als wij ook al onze deuren zouden moeten monteren. De deuren die wij leveren zijn eenvoudig zelf te monteren of je kan onze partner Montageservice Kooijman hiervoor inhuren. Wellicht kunt u ook uw wens voor een stalen deur met uw aannemer doorspreken en kan hij de montage verzorgen?

Product retourneren?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je bij ons een product hebt besteld en hier toch niet zo blij mee bent (al kunnen we ons dat niet voorstellen ;) ) Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt bij ons het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wel zo prettig bij het kiezen voor onze producten!

Daarna heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourneren van de deur naar ons bedrijf betaal je wel zelf. Deze kosten bedragen ongeveer € 65 euro als u gebruikt maakt van ons transportbedrijf. Je mag natuurlijk ook zelf een transportbedrijf zoeken, als het product maar weer heel bij ons aan komt. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.