• Lorem ipsum

Verzenden

Bij Staalo hebben we ervoor gekozen onze prijzen zo all-inclusive mogelijk te tonen, dus de prijs van een deur is inclusief de verzendkosten. Verzenden wordt verzorgd door een extern bedrijf. Nadat je bij ons een order hebt geplaatst en deze gereed is voor verzending, melden wij de verzending aan. De transporteur neemt vervolgens contact met je op, om een passende afspraak te maken voor de levering. Ook voor de verzending van andere producten maken wij gebruik van de ons externe transportbedrijf, zo kunnen wij beter verzorgen dat u producten onbeschadigd bij u komen en wanneer dit niet het geval zal zijn kunnen wij dit makkelijker met u oplossen.

Monteren

Onze stalen deuren worden geleverd tot in de woonkamer. Staalo heeft ervoor gekozen echt alleen leverancier te zijn van de deuren en geen montage te bieden. Zo kunnen wij ons focussen op voorraadbeheer en het bewaken van de kwaliteit van onze deuren. De montage van de deuren is niet moeilijk, maar de planning ervan vergt veel tijd. Als wij al onze deuren zouden moeten monteren, maakt dit het product uiteindelijk duurder. De deuren die wij leveren zijn eenvoudig zelf te monteren of je kunt een van onze partners Montageservice Kooijman of Loodstransport hiervoor inhuren. Wellicht kunt u ook uw wens voor een stalen deur van Staalo met uw aannemer bespreken en kan hij de montage verzorgen?

Product retourneren? 

Het kan natuurlijk voorkomen dat je bij ons een product hebt besteld en hier toch niet zo blij mee bent. Wellicht omdat het product toch niet bevalt, of misschien is er een andere reden is waarom je de deur(en) toch niet wil hebben. Wat de reden ook is, je hebt bij ons het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wel zo prettig bij het kiezen voor onze producten!

Daarna heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourneren van de deur naar ons bedrijf betaal je wel zelf. Deze kosten bedragen ongeveer € 65 euro als je gebruik maakt van ons transportbedrijf. Je mag natuurlijk ook zelf de retourzending regelen. Als het product maar weer heel bij ons aan komt. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via [email protected] Na ontvangst, in goede orde, van de retour gestuurde producten, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten.

Mocht het product en/of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzondering: maatwerk

Maatwerk producten kunnen helaas niet worden teruggestuurd. Dit zijn, volgens de Nederlandse wet, producten die volgens de specificaties van de klant gemaakt zijn. Dus maken we deuren met specifieke maten voor u, dan kunt u deze niet retour sturen. Uiteraard denken wij wel altijd graag met u mee over een passende oplossing.