• Lorem ipsum

"Kwaliteit stalen deuren voor een eerlijke prijs"
Dat is Staalo.


Staalo B.V. is opgericht om een zo betaalbaar mogelijke kwaliteitsdeur in standaard maten voor consumenten en maatwerk voor projecten te kunnen aanbieden. Een voorwaarde hiervoor is dat de deuren een 2-zijdig aanzicht hebben. Zowel voor de esthetiek als het voorraadbeheer is dit een groot voordeel. Hierdoor is er namelijk geen verschil in links en rechts draaiende deuren en dit scheelt de helft in de aan te houden voorraad.

Doordat wij de productie van de standaard deuren in het buitenland laten doen, kunnen wij de kosten van de deuren laag houden en is het op projectbasis al mogelijk een deur te leveren voor € 630,-(ex) zonder concessies te doen in de kwaliteit.

Maatwerk
In eerste instantie was het idee om enkel standaard maten deuren te gaan leveren. Totdat we merkten dat er veel vraag is naar maatwerk. Nee zeggen doe je niet als ondernemer als ja ook een optie is, dus hebben we ervoor gezorgd dat we nu ook "ja" kunnen zeggen. En dit zonder net zo duur te worden als andere aanbieders van stalen deuren. Een maatwerk deur voor de consument kost namelijk € 1199,- en zakelijk op projectbasis al vanaf € 850,- (ex).

Aanbod
Eigenlijk is op projectbasis nagenoeg alles mogelijk. Kantoorinrichting, andere vlakverdelingen, schuifdeuren, scharnierdeuren en de standaard taatsdeuren. Wij draaien nergens onze hand voor om! Kwaliteit, klantgerichtheid en snelle levering staat hierbij voorop. Net als het meedenken over oplossingen voor complexe vraagstukken.

Eigen showroom
Omdat  er veel verschil zit tussen de ene en de andere stalen deur snappen we dat het iets is dat je moet zien en voelen. Daarom hebben wij in de showroom van ons moeder bedrijf, Thuis in Staal een speciale 'budget hoek' gemaakt voor onze Staalo deuren waar u een ten alle tijden welkom bent om langs te komen Als u zeker wilt zijn dat wij op het door u gewenste moment alle tijd voor u hebben adviseren wij van te voren een afspraak in te plannen.

Bij Thuis in staal bent u aan het goede adres als u een hoogwaardige design deur zoekt waarbij u als klant tijdens het gehele proces ontzorgd word door ons eigen personeel. Tevens kunt u bij Thuis in staal het gehele proces op de werkvloer komen bekijken en ook de beleving van begin tot einde mee te maken..

 

Wij hopen u van dienst te mogen zijn bij een van onze bedrijven.

 

Team Staalo B.V