• Lorem ipsum

"Kwaliteit stalen deuren voor een eerlijke prijs "
Dat is Staalo .

Ontstaan

Staalo B.V. is opgericht door Jurre Derks en Aart-Jan Tomassen. Wij hebben onze ervaring en kennis gebundeld om zo een echt onderscheid te maken in het aanbieden van stalen deuren. 
Aart-Jan heeft 7 jaar geleden het bedrijf Thuis in Staal opgericht en verkoopt momenteel vooral aan de top van de markt hoogwaardige stalen design deuren. Zonder enige beperkingen wordt de klant hier in het totale proces compleet ontzorgd. 
Jurre is oprichter van Firma Hout & Staal, een meubelbedrijf dat binnen 3 jaar uigegroeid is naar een groot bedrijf dat zowel (groot)handel als productie in huiskamermeubelair doet.

Door de ervaring in de deuren van Aart-Jan en de inkoopkanalen van Jurre is het idee van Staalo ontstaan. Wij hebben samen lang nagedacht over een zo betaalbaar mogelijke kwaliteitsdeur in standaard maten voor consumenten en maatwerk voor projecten (door de aantallen toch weer standaard). Een voorwaarde hiervoor is dat de deuren een 2-zijdig aanzicht hebben. Zowel voor de esthetiek als het voorraadbeheer is dit een groot voordeel. Hierdoor is er namelijk geen verschil in links en rechts draaiende deuren en dit scheelt de helft in de aan te houden voorraad.

Doordat wij de productie van de standaard deuren in het buitenland laten doen kunnen wij de kosten van de deuren laag houden en is het op projectbasis al mogelijk een deur te leveren voor € 630,-(ex) zonder concessies te doen in de kwaliteit.

Maatwerk
In eerste instantie was het idee om enkel standaard maten deuren te gaan leveren. Totdat we merkten dat er veel vraag is naar maatwerk. Nee zeggen doe je niet als ondernemer als ja ook een optie is, dus hebben we ervoor gezorgd dat we nu ook "ja" kunnen zeggen. En dit zonder net zo duur te worden als andere aanbieders van stalen deuren. Een maatwerk deur voor de consument kost namelijk € 1199,- en zakelijk op projectbasis al vanaf € 850,- (ex).

Aanbod
Eigenlijk is op  projectbasis nagenoeg alles mogelijk. Kantoorinrichting, andere vlakverdelingen, schuifdeuren, scharnierdeuren en de standaard taats-deuren. Wij draaien nergens onze hand voor om! Kwaliteit en snelle levering staat hierbij voorop. Net als het meedenken over oplossingen voor complexe vraagstukken.

Eigen showroom
Omdat  er veel verschil zit tussen de ene en de andere stalen deur snappen we dat het iets is dat je moet zien. Daarom hebben wij in de showroom van Firma Hout & Staal een opstelling gemaakt van onze deuren.