• Lorem ipsum

"Kwaliteit stalen deuren voor een eerlijke prijs"
Dat is Staalo.


Staalo B.V. is opgericht om een zo betaalbaar mogelijke kwaliteitsdeur in standaard maten voor consumenten en maatwerk voor projecten te kunnen aanbieden. Een voorwaarde hiervoor is dat de deuren een 2-zijdig aanzicht hebben. Zowel voor de esthetiek als het voorraadbeheer is dit een groot voordeel. Hierdoor is er namelijk geen verschil in links- en rechtsdraaiende deuren en dit scheelt de helft in de voorraad.

Doordat wij de productie van de standaard deuren in het buitenland laten doen, kunnen wij de kosten van de deuren laag houden en is het op projectbasis al mogelijk een deur te leveren voor € 990,-(excl. btw) zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Maatwerk
In eerste instantie was het idee om alleen deuren met standaardmaten te gaan leveren. Totdat we merkten dat er veel vraag is naar maatwerk. Nee zeggen doe je niet als ondernemer als "ja" ook een optie is. Dus hebben we ervoor gezorgd dat we nu ook "ja" kunnen zeggen. En dit zonder net zo duur te worden als andere aanbieders van stalen deuren. Een maatwerk deur voor de consument kost namelijk € 1199,- en zakelijk op projectbasis al vanaf € 990,- (excl. btw).

Aanbod
Eigenlijk is op projectbasis nagenoeg alles mogelijk. Kantoorinrichting, andere vlakverdelingen, schuifdeuren, scharnierdeuren en de standaard taatsdeuren. Wij draaien nergens onze hand voor om! Kwaliteit, klantgerichtheid en snelle levering staat hierbij voorop. Net als het meedenken over oplossingen voor complexe vraagstukken.

Eigen showroom

Wij hebben in de showroom van ons moeder bedrijf, Thuis in Staal, een speciale 'budget hoek' gemaakt voor onze Staalo deuren waar u ten allen tijde welkom bent om langs te komen. Als u zeker wilt zijn dat wij op het door u gewenste moment alle tijd voor u hebben, adviseren wij u om vooraf een afspraak in te plannen. Dit kan telefonisch of via de mail.

[email protected], WhatsApp via 06-83366106 of bel 0342-221144