• Lorem ipsum
FAQ
Stalen deuren
Monteren jullie de deuren ook?

Montage doen wij niet zelf. De deuren zijn eenvoudig zelf te monteren of door een montagebedrijf bij jou in de buurt. 

De montagehandleiding kan je hier downloaden: 
DOWNLOAD HIER DE MONTAGEHANDLEIDING

Je kunt de montage ook uit laten voeren door Efferink Staal & Montage. Dit bedrijf is bekend met de deuren van Staalo. Neem contact met ze op voor een offerte voor de montage.

Efferink Staal & Montage: +316 11 05 76 25

Geven jullie korting?

Zoals je kunt zien hanteren we lage prijzen. Hierdoor zijn kortingen bij 1 of 2 niet mogelijk. Bestel je een dubbele deur? Bestel hem dan ook via de combinatie van een dubbele deur. In deze prijs zit een korting van € 50,- verwerkt, omdat wij dan maar 1 keer hoeven te rijden voor 2 deuren. 

Heb je een project waar 4 of meer deuren in gaan? Neem dan contact op voor een offerte.

Kan ik ook zakelijk deuren afnemen met korting?

Bij regelmatige afname hanteren wij een kortingsstaffel gebaseerd op jaarafname. Bekijk de pagina zakelijk voor uitleg hierover.

Wat is de sparingsmaat en wat is een deurmaat?

De sparingsmaat is de maat van de uitsparing in de muur. Deze meet je door op 3 plekken in de uitsparing (onder, midden en boven of links, midden en rechts) de maat op te nemen. De kleinste maat is leidend!

De deurmaat is de daadwerkelijke maat van de deur of het vaste paneel. Een deur is over de breedte altijd 10 mm kleiner dan de dagmaat. In de hoogte is de deur minimaal 21 mm kleiner dan de dag. Voor een vast paneel is dit voor zowel de hoogte als de breedte 5 mm. Dit omdat daar geen scharnier in komt.

Ìs er bij jullie een verschil tussen links en reschts draaiende deuren?

Nee, gelukkig niet! Dat maakt het wel zo makkelijk en de deur is aan beide kanten even mooi! Een 2-zijdig aanzicht noemen we dat. 

Je kunt bij een deur van Staalo B.V. zowel links als recht draaiend monteren. Zo kan er op het laatste moment nog beslist worden of je de deur links of rechts draaiend wilt monteren. Ook bij een dubbele deur maakt dit het makkelijk.

Wat is een Taats deur?

Een Taats deur is een deur die niet scharniert aan de zijkant van de deur, maar aan de onder en bovenkant van de deur. Hier is geen kozijn voor nodig! En juist dit maakt een Taats deur zo mooi. De aandacht wordt echt alleen getrokken door de deur. Het contract tussen de deur en de muur er omheen is ook groter. Dit doordat de kleur van de muur, zonder tussenkomst van een kozijn, doorloopt tot aan de muur. Erg strak!

Wij werken alleen met echte Kenwa taats scharnieren. Deze scharnieren gaan bij het dicht doen altijd vanzelf terug naar hun originele positie. Het kan dus niet zo zijn dat de deur net niet helemaal dicht gaat. Wij hebben de scharnieren aan laten passen voor Staalo B.V. om de montage nog eenvoudiger te maken.

Hoe kan het dat jullie echte stalen Taats deuren voor zo weinig geld kunnen leveren?

Staalo B.V. heeft haar deuren zo ontwikkeld dat deze van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Hierin doen ze dus niets onder voor deuren van andere aanbieders. Wij durven zelfs te stellen dat onze deuren tot de top van de markt behoren als het om kwaliteit gaat. 

Zoals je kunt zien bij andere aanbieders hanteren zij allemaal een levertijd van ongeveer 4 tot 12 weken. Deuren worden per klant gelast en gemaakt. Staalo B.V. heeft ervoor gekozen de meest voorkomende maten en modellen aan te bieden. Wij hebben ons proces zo ingericht dat wij zo veel mogelijk modellen op voorraad hebben. Deze maken wij dan ook in serie in oost Europa. Door het in serie produceren besparen wij aanzienlijk op de productiekosten en dat zie je terug in de prijs van de deuren! 

Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden