• Lorem ipsum
FAQ
Stalen deuren
Monteren jullie de deuren ook?

Montage doen wij niet zelf. De deuren zijn eenvoudig zelf te monteren of door een montagebedrijf bij jou in de buurt. 

De montagehandleiding kan je hier downloaden: 
DOWNLOAD HIER DE MONTAGEHANDLEIDING

Je kunt de montage ook uit laten voeren door onze montagepartner. Dit bedrijf is bekend met de deuren van Staalo. Neem contact met ze op voor een offerte voor de montage.

Montageservice Kooijman
06 - 50 48 32 50
[email protected]

 

Geven jullie korting?

Zoals je kunt zien hanteren we lage prijzen. Hierdoor zijn kortingen bij 1 of 2 deuren niet mogelijk. Bestel je een dubbele deur? Bestel hem dan ook via de combinatie van een dubbele deur. In deze prijs zit een korting van € 50,- verwerkt, omdat wij dan maar 1 keer hoeven te rijden voor 2 deuren. 

Heb je een project waar 4 of meer deuren in gaan? Neem dan contact op voor een offerte.

Wat is de sparingsmaat (dagmaat) en wat is een deurmaat?

De sparingsmaat (ook wel dagmaat genoemd) is de maat van de uitsparing in de muur. Deze meet je door op 3 plekken in de uitsparing (onder, midden en boven of links, midden en rechts) de maat op te nemen. De kleinste maat is leidend!

De deurmaat is de daadwerkelijke maat van de deur of het vaste paneel. Een deur is over de breedte altijd 10 mm kleiner dan de dagmaat. In de hoogte is de deur minimaal 21 mm kleiner dan de dagmaat. Voor een vast paneel is dit voor zowel de hoogte als de breedte 5 mm. Dit omdat daar geen scharnier in komt.

Is er bij jullie een verschil tussen links- en rechtsdraaiende deuren?

Nee, gelukkig niet! Dat maakt het wel zo makkelijk en de deur is aan beide kanten even mooi! Een 2-zijdig aanzicht noemen we dat. 

Je kunt een deur van Staalo B.V. zowel links- als rechtsdraaiend monteren. Zo kan er op het laatste moment nog beslist worden of je de deur links- of rechtsdraaiend wil monteren. Ook bij een dubbele deur maakt dit het makkelijk.

Wat is een taatsdeur?

Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant van de deur scharniert, en niet aan de zijkant van de deur. Hierdoor is er geen kozijn nodig! En juist dit maakt een taatsdeur zo mooi. Je aandacht gaat echt alleen uit naar de deur. Het contrast tussen de deur en de muur er omheen is ook groter. Dit doordat de kleur van de muur, zonder tussenkomst van een kozijn, doorloopt tot aan het plafond. Erg strak!

Wij werken alleen met originele Kenwa taatsscharnieren. Deze scharnieren gaan bij het sluiten vanzelf terug naar hun beginpositie. Het kan dus niet zo zijn dat de deur net niet helemaal dicht gaat. Wij hebben de scharnieren aan laten passen voor Staalo B.V. om de montage nog eenvoudiger te maken.

Hoe kan het dat jullie echte stalen taatsdeuren voor zo weinig geld kunnen leveren?

Staalo B.V. heeft haar deuren zo ontwikkeld dat deze van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Hier doen ze dus in niets onder voor deuren van andere aanbieders. Wij durven zelfs te stellen dat onze deuren tot de top van de markt behoren als het om kwaliteit gaat. 

Zoals je kunt zien bij andere aanbieders hanteren zij allemaal een levertijd van ongeveer 4 tot 12 weken. Deuren worden per klant gelast en gemaakt. Staalo B.V. heeft ervoor gekozen de meest voorkomende maten en modellen aan te bieden. Wij hebben ons proces zo ingericht dat wij zo veel mogelijk modellen op voorraad hebben. Deze maken wij dan ook in serie in Oost Europa. Doordat wij in serie produceren besparen wij aanzienlijk op de productiekosten en dat zie je terug in de prijs van de deuren! 

Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden