Over Staalo

Over Staalo

Bij Staalo vind je de mooiste stalen deuren en industriële woonaccessoires voor een
betaalbare prijs. Omdat we vinden dat elke woning een stalen eyecatcher verdient. Van een enkele stalen taatsdeur in een appartement tot volledige stalen wand in jouw hoekwoning. Onze stalen deuren en woonaccessoires geven elk interieur een bijzonder stijlvolle uitstraling. 

Het ontstaan van Staalo

AJ--webisbi-2021-01415

De start van een groot avontuur

Oprichter en ondernemer Aartjan Tomassen is ooit begonnen in de toegangstechniek. In 2015 kwam hij op het idee om in zijn toenmalige werkplaats een stalen deur te maken. Zonder dat Aartjan het zich op dat moment besefte, was hij een van de pioniers op het gebied van stalen deuren. Via via kwamen er steeds meer aanvragen van bekenden binnen die ook graag zo’n toffe stalen deur in huis wilden hebben. Het balletje begon te rollen en al snel ontstond ons moederbedrijf Thuis in Staal. Het was de start van een groot avontuur!

Na een aantal jaar ervaring in de wereld van de stalen deuren is het idee ontstaan om ons ook te gaan richten op een andere markt. Want uiteindelijk wil iedereen een stalen deur in huis, van vrijstaande woning tot rijtjeshuis! Zo is in 2019 Staalo ontstaan. Met Staalo richten we ons op een doelgroep die op zoek is naar een stalen deur voor een relatief scherpe prijs. We willen daarbij geen concessies doen aan kwaliteit. Dat is gelukt door een gestandaardiseerd product neer te zetten. Je hebt bij Staalo keuze uit een select aantal modellen, met vaste afmetingen die je zelf inmeet en monteert. 

Daarom Staalo

Dubbele stalen taatsdeuren kruismodel van staalo.nl Barneveld

Onze zekerheden

Kwaliteit: producten van écht staal
Mooi vanuit elke hoek: tweezijdig gelijk aanzicht
Luxe poedercoating laklaag met structuurkorrel
Gelaagd veiligheidsglas dus geen scherven!
Verkrijgbaar in alle standaard maten
Scherpe prijzen