Montage

Onze professionele montageteams

Showroom stalen deuren - Staalo Barneveld

Bij Staalo streven we ernaar om al onze producten op maat te maken. Daarom plannen we eerst een afspraak bij jou thuis om de exacte afmetingen op te meten. Tijdens dit inmeetproces kunnen we ook de verschillende mogelijkheden bespreken. We staan altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste kokerdikte, kleur en vlakverdeling die het beste bij jouw wensen passen.

Om de stalen deuren probleemloos te kunnen monteren, is het van essentieel belang dat er goede bevestigingspunten aanwezig zijn. Tijdens het inmeetbezoek zullen we samen het hele proces doornemen, inclusief eventuele extra werkzaamheden die nodig zijn. Op deze manier ben je van tevoren volledig op de hoogte van wat er van jou wordt verwacht.

Wij streven er naar om transpart te zijn zodat je precies weet wat je kunt verwachten. We begrijpen dat elk project uniek is en dat er specifieke eisen kunnen zijn. Daarom zorgen we ervoor dat we alle details bespreken tijdens het inmeten, zodat we jouw stalen deuren perfect kunnen monteren en aan al jouw verwachtingen kunnen voldoen.

 

Bij Staalo hebben we het geluk om te kunnen werken met twee eigen montage teams, evenals twee montage teams van Kooijman Montageservice. Deze teams hebben stuk voor stuk meerdere jaren professionele ervaring in het inmeten en installeren van zowel enkele deuren als complete puien. We zijn ontzettend trots op de vakbekwaamheid en toewijding van onze teams, die altijd paraat staan om jou te ondersteunen.

Onze monteurs zijn zeer goed opgeleid en hebben uitgebreide kennis van onze producten en de installatieprocessen. Ze kunnen al je vragen beantwoorden en werken met uiterste precisie en verantwoordelijkheid, zowel voor ons product als voor jouw huis. We begrijpen dat het inmeten en monteren van stalen deuren een cruciale fase is, en daarom zorgen we ervoor dat onze teams alles tot in de puntjes verzorgen.

Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid en streven we ernaar om een naadloze ervaring te bieden. We zijn ervan overtuigd dat onze ervaren en betrouwbare montage teams een essentieel onderdeel zijn van het realiseren van jouw droomproject. Je kunt erop vertrouwen dat zij met de grootste zorg en expertise te werk gaan, om ervoor te zorgen dat de montage van jouw stalen deuren perfect verloopt en jouw huis een prachtige transformatie ondergaat.

Onderstaand vind je de montageprijzen, je kunt deze gemakkelijk berekenen door jouw deur samen te stellen in onze configurator!

Montageprijzen

Werkplaats stalen deuren - Staalo Barneveld

Inclusief 21% btw, inclusief transport in NL

Montage taatsdeur in NL

 

 € 410,00 per dagmaat

 

 

 

 

 

Montage paumelle deur in NL

 

 € 425,00 per dagmaat

 

 

 

 

 

Montage Schuifdeur in NL

 

 € 489,00 per dagmaat

 

 

 

 

 

Montage vast paneel (op zichzelf staand) in NL

 

 € 367,50 per dagmaat

 

 

 

 

 

Montage opvolgend paneel in NL

 

€ 165,00 per extra deur/paneel

 

 

 

     

Voorbeeld : 1x Dubbele scharnierdeur + 1x Enkele taatsdeur met 2x vast paneel

 

1e dagmaat scharnierdeur €425,00 + 4x €165,00 (opvolgende panelen) = €1085,00

 

 

 

 

 

Zelf monteren ? Bekijk onze handleidingen