• Lorem ipsum

Betaalbare buitendeuren, een goede bescherming tegen roestvorming en de “juiste” isolatie waarde? Staalo vertelt u er graag meer over.

Corrosie (Roestvorming)
Stalen deuren worden voorzien van een praktisch “afgesloten” poedercoat laag. Hierdoor is het mogelijk om met een vochtige doek de deuren schoon te maken. Maar om deuren te beschermen tegen regenwater moet er een extra corrosiebestendige laag worden aangebracht. De meest goedkope oplossing om een laag aan te brengen is schoperen. Bij Schoperen wordt zink door middel van een spuitpistool aangebracht op het stalen oppervlak. Hierdoor wordt met name de buitenkant van de deur beschermt. Maar helaas kruipt overtollig vocht en worden de boven- en onderkanten van stalen deuren vaak opengelaten. Hierdoor zijn de holle binnenruimten van de deur niet beschermd en zal de corrosie vanuit de binnenzijde optreden.

Wil je een stalen deur die echt beschermen tegen roestvorming. Dan is het aan te bevelen om een deur aan te schaffen die is gemaakt van RVS of voorzien is van een compleet thermisch verzonken laag, welke ontstaat door onderdompeling in een zinkbad. Hierdoor wordt zowel de binnen- als buitenkant van de deur beschermd. Helaas kunnen wij bij Staalo u dit niet aanbieden. Ons moederbedrijf “Thuis in staal” helpt u hier mee graag verder.

Klik hier voor meer informatie of neem contact op met [email protected]
     

Isolatie
Een ander belangrijk punt om bij de aanschaf bezig te houden is de isolatie van een pui. Vaak wordt  Het grote voordeel van staal is dat er ranke profielen gecreëerd kunnen worden. Helaas een bijkomend nadeel is dat staal een goede geleider is. Om dit op te lossen dient er een thermische onderbreking in de deur te worden gemaakt. Ook zullen de ruiten van de deuren vervangen moeten worden door isolatieglas. Iemand die hier meer over kan vertellen is onze collega Alex van “Bedrijf in Staal”

Klik hier voor meer informatie of neem contact op met [email protected]

Betaalbare buitendeuren
Zoals u zult begrijpen, brengen bovenstaande opties een prijs met zich mee. Bent u opzoek naar een goedkopere alternatief om een veranda, overkapping of kapschuur af te sluiten, dan kan wellicht BECLEST u verder helpen. BECLEST biedt voor een betaalbare prijs glazen schuifwanden aan (Zonder staal). De schuifwanden zijn in één handbeweging gemakkelijk te openen en te sluiten door de handige deurmeenemers die op het product zijn toegepast. Zo houd u het gevoel van vrijheid en kunt u lekker lang genieten van het buitenleven!

Klik hier voor meer informatie of neem contact op met [email protected]