Informatie

Onze werkwijze

Showroom stalen deuren - Staalo Barneveld

Onze werkwijze

Om onze deuren in de kwaliteit te kunnen leveren die we voorstaan met Staalo.nl werken we met ons team volgens een succesvol proces. Door de jaren heen hebben we veel geleerd van onze klanten en de vraag in de markt. De mooiste profielen, welke typen glas, kleuren coating en bepaalde afwerkingen bepalen hoe we onze deuren maken. Wil je meer weten over onze werkwijze? 

Lees verder

Onze werkplaats

ISBI_2021-01255

Onze werkplaats

Al onze stalen deuren, wanden en woonaccessoires worden met veel zorg geproduceerd. Deels in onze eigen werkplaats en voor een deel in het buitenland. Op die manier kunnen wij onze stalen designs betaalbaar aanbieden. Van begin tot eind wordt bij elke stap de kwaliteit en afwerking uitvoerig gecontroleerd. Zo weten we zeker dat alle producten in perfecte staat onze werkplaats verlaten. Alles om je jarenlang te laten genieten van jouw nieuwste aanwinst! 

Meer informatie over onze werkplaats

Onze handleidingen

Showroom stalen deuren - Staalo Barneveld

Onze handleidingen

Wij begrijpen bij Staalo dat als je een deur bij ons wil bestellen dat je vol met vragen zit. Buiten de vragen over hoe je droomdeur eruit ziet, zijn er ook technische vragen. Hoe meet ik mijn deur in, waar moet ik op letten, welke maten moet ik rekening mee houden. Veel van deze informatie is te vinden op de pagina "Handleidingen". Heb je alsnog vragen staan we altijd voor je klaar met het Staalo team om je verder te helpen.

Bekijk onze handleidingen

Het monteren van een deur

ISBI_2021--5 (1)

Het monteren van een deur

Zoek je hulp bij het monteren van een deur? Staalo heeft een goede partner welke je hierbij kan helpen. Ook voor het inmeten van de deur kun je hulp inroepen via onze montage service. Mocht je er alsnog niet helemaal uitkomen en heb je vragen staat het team Staalo altijd voor je klaar.

Meer informatie