De mooiste maatwerk stalen deuren

Staalo UNIQ

Thuis in Staal Weesp web_2

Unieke maatwerk stalen deuren en vensters voor in huis of op kantoor

Met de staalo UNIQ lijn dagen we onze klanten uit om hun  droom deur of venster te laten ontwerpen en te realiseren bij Staalo. Of het nu de maatwerk deuren zijn met uitdagingen qua formaat, design of toepassing? Onze specialisten staan voor je klaar. Door de jarenlange ervaring die we hebben in het vervaardigen van Stalen maatwerk deuren en vensters;  is jullie vraag onze uitdaging!

Wij zijn dé partner als het gaat om kleine en grote unieke maatwerk projecten voor de particulier en de zakelijke klant. Vanaf de eerste schetsen, het inmeten van de deuren of vensters, het maken van de deuren, tot aan het plaatsen zal ons professionele team voor jullie klaar staan en je begeleiden in dit proces.

Omdat we alle fases van het vervaardigen van onze stalen maatwerk deuren in huis realiseren hebben we volledige grip en controle over het proces. We doen wat we beloven!

Interesse in een maatwerk Staalo UNIQ deur? Ga dan naar onze inspiratie pagina vol met bijzondere maatwerk projecten of neem direct  contact met adviseur van Staalo op met één van onze adviseurs.

Naar de inspiratie pagina

Mooie stalen deuren voor een hele scherpe prijs

final v2

De Design Line

Bij Staalo hebben we twee lijnen. de Design Line en Staalo UNIQ. Binnen de Design Line proberen voor iedereen een echte mooie stalen deur beschikbaar te maken. Geen aluminium maar echt staal. Binnen de De Design Line bieden wij taats, schuif en scharnierdeuren aan in de meest voorkomende kleuren, vlakverdelingen en gangbare maten. We maken bij deze deuren gebruik van ons unieke gepatenteerde Staalo profielen. Een schitterende design deur voor een scherpe prijs. 

Om iedereen makkelijk alle opties en mogelijkheden van de Desig Line deur te laten zien kun je je eigen Design Line deur samenstellen via onze uitgebreide configurator.

Via onderstaande knop kom je direct in de configurator terrecht.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze adviseurs die klaar zitten om je te helpen met het kiezen van de juiste deur of venster. 

Naar de configurator