Custom made deuren

Staalo maatwerk

Staalo - Maat onderscheiding v2

Voor alle maatwerk deuren!

Bij Staalo leveren wij stalen deuren met diverse standaard maatvoeringen. Doordat wij deze altijd op voorraad hebben in ons magazijn in Barneveld kunnen wij deze deuren snel leveren. Want iedereen wil zijn deur toch liever gisteren dan vandaag? Deze standaard deuren zijn uitgevoerd in de RAL kleur 9005 structuur met helder glas.

Niet iedere situatie vraagt om een deur in één van de standaard maatvoeringen van Staalo maar om een eigen aanpak. Ook daar hebben wij aan gedacht want wij maken de stalen deuren ook voor je op maat, met een maximale breedte van 1050mm en een maximale hoogte van 2850mm per deur. Deze maatwerk deuren zijn geheel samen te stellen tot jouw droomdeur! Je hebt keuzes uit verschillende vlakverdelingen, de kleur van de poedercoating, het type glas en een passende handgreep.

Heb je hulp nodig? Neem dan via telefoon, mail of chat contact met ons op!

Wij zitten voor je klaar.

Thuis in Staal

ISBI_2021-01135

Een custom made deur van Thuis in Staal

Vind je jouw stalen deur niet binnen het assortiment van Staalo? Bij ons moederbedrijf Thuis in Staal zijn de mogelijkheden eindeloos. Maatvoeringen, designs, kleuren en glassoorten. Alles is mogelijk! Bekijk de website om je te laten inspireren of neem contact of kom naar Barneveld voor een bezoek aan de grootste stalen deuren showroom van Nederland. Bij een bezoek zie je met eigen ogen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van stalen deuren. Wel zo prettig! Na jouw bezoek sturen we vrijblijvend een offerte toe. Deze prijs is inclusief inmeten, levering en montage. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Vraag online een offerte aan